information om företaget

Vi arbetar med närhet..

Vår verksamhet finns i Sverige och vi är aktiva över hela Europa. Dagligen sätter vi våra krafter på att förbättra någons markytor. Uppdragen kan vara akuta eller kontinuerliga.

Stora och små arbeten hos oss rullar på relativt obemärkt för omvärlden. Vår transportflexibilitet är vår starkaste närvaro. Alltid på plats under tiden för arbete. 

Ida har ordet

Mitt namn är Ida och jag är Väg och Trafik’s verksamhetschef. Min uppgift är att i samråd med Mark och Betongs ledning vara den magiska länken för att sammankoppla våra medarbetare med rätt uppgift i alla våra kundprojekt.

Jag vill berätta lite om oss och hur vår verksamhet i Skandinavien är unik i sin form. Varför undrar ni kanske nu. Jo, för att vi är ensamma om att ge den helhetslösning där många flygplatsmarkarbeten kan samgöras. Vi ger en enhetlig lösning så kunden har möjlighet att lägga alla uppdrag tillsammans och vi kan då rationellt utföra dem i rätt tid. Detta är så mycket enklare än att kunden delar upp sina arbeten på flera leverantörer som blir beroende av varanadra.

Vår kompetens är både djup och bred och vi jobbar från norr till söder.

Vi kan bygga uppställningsplatser för transportflygplan, foga och måla hela fältet plus diverse andra större projekt i liknande omfattning. Det ena utesluter inte det andra och vi kan alltid hjälpa till där det behövs, som exempel när en bonde kan behöva hjälp att rilla halkfria golv i sitt kostall så finns vi också till hands.

Alla förfrågningar är lika viktiga för oss och ni är alltid välkomna att höra av Er till mig.

Samarbete

Varje dag är en spännande dag

Kontakta oss

Vi finns här

Öppet vardagar mellan:

07.00 – 16.30

Tel: 08-660 91 00,

0155-215650

E-post: central@vagochtrafik.se


Adress:
Väg & Trafik AB
Nöthagsvägen 5

Nyköping