Resultat

När vi har kommit fram till mål

Medarbetare och uppdragsgivare är glada att vi gjort ännu ett avstamp i det faktiska byggandet.

Alla njuter av den stunden då ett projekt har blivit godkänt färdigt.


Referenser

När kunden är tacksam för vårt arbete

Våra uppdragsgivare har valt att samarbeta med oss av en anledning. De har unika behov i sina projekt som vi fått vara en del i att utföra. Några kan man läsa om nedan..
 

Några ord från våra uppdragsgivare

Mark och Betong har byggt och monterat alla fundament och rörkonstruktioner som SMHIs meterologiska automatstationer är monterade på. Den första etappen gjordes i mitten på 90-talet, med utökning av nätet 2007-2009. Idag 2023 rör det sig om 138 väderstationer utspritt över hela Sverige från Naimakka i norr till Falsterbo i söder. Under åren har de kompletterat stationerna med arbetsplattformar och stegar för bättre arbetsmiljö. Konstruktionerna är gedigna och arbetet är gjort med hög kvalitet.

 
Ann-Christine Andersson

Statens Meterologiska och Hydrologiska Institut (SMHI)

MB Mark & Betog har sedan mer än 20 år tillbaka arbetat med stora och små utbyggnads- och ombyggnadsarbeten på våra fyra begravningsplatser i församlingen Huddinge, Tomtberga, St Botvid och Trångsund. Allt från nyanläggningen av St Botvids begravningsplats 2001 till den pågående renoveringen av pumpar på samma plats. Mark & Betong har också arbetat med markarbeten runt våra åtta kyrkorum samt prästgården. Allt arbete har utförsts helt professionellt och korrekt.

 
Thomas Nygren, projektledare

Kyrkogårdsförvaltningen Huddinge Pastorat