Vi söker en målare.

Vi målar linjer på flygfält, i hamnar och på allmänna vägar. Du kommer få jobba med Graco målmaskiner och vi utbildar på plats hos oss på dessa maskiner. Din arbetsplats är hela Europa men tyngdpunkten kommer vara Sverige. Vår högsäsong är under den varmare tiden på året.

Din anställning kommer i huvudsak innefatta linjemålning på hårda ytor som flygfält, idrottsanläggningar och parkeringshus. Arbetet kan även innefatta beläggning av Epoxy för att skydda och/eller förstärka t ex. halkbanor och lagergolv. Du kommer även i kontakt med asfaltslagning och betonglagning.

Vi ser dig som en initiativrik och öppen person. Du är en god teammedarbetare som också kan arbeta under eget ansvar.

Tjänsten är heltid / deltid. Schemalagd arbetstid enl. avtal.

Tillträde omgående. Vi intervjuar löpande.